Nytt år

publicerat i Allmänt;
Sista dagen år 2013, ett väldigt omtumlande år. När jag stod och firade in det nya året för ett år sedan, hade jag aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli ett år som detta. Det är ju ingenting man "räknar" med precis...
...särskilt inte eftersom jag kände mig så frisk.
När jag nu kan se tillbaka på detta år och summera det så känner jag stor tacksamhet över att jag mitt i allt elände har känt mig ganska okej, jag har varit med om mycket roligt och det var en härlig sommar trots allt.
När jag fick mitt besked i Mars, tänkte jag mig en lång dryg behandling där jag skulle må skit, det är ju det man förknippar med cancer och det man läser och hör överallt, inte att du kan må helt okej... Eftersom tankens kraft är stor så är det då lätt att man ställer in sig på att man kommer att må dåligt,(tyvärr) och jag tror att det kan påverka att det också blir så, (sen är det självklart många andra faktorer som också påverkar).
Jag är också otroligt tacksam över att jag reagerade som jag gjorde, att jag kände ett jävlaranamma om att göra allt jag kan för att ge cancern en match. Nu återstår endast några strålningar...
Jag ska givetvis fortsätta i samma anda och ge min kropp det som behövs för att må så bra som möjligt så att jag står stark! Jag har lärt mig så mycket under tiden om kost, kroppen, själen och vikten av tankens kraft och det är något jag är väldigt glad över, så det finns också det som är positivt i det hela, jag har blivit mycket klokare och känner mig själv bättre idag. 
Jag kände för något år sedan att jag skulle vilja kunna/veta mer om kostens betydelse och läste då näringslära på högskolan och min känslaoch önskan idag är att jag skulle vilja jobba med rådgivning och upplysning om vikten av god hälsa. 
Kostrådgivningsutbildning står därför högt upp på min "måste"-lista...;)
Nu ser jag fram emot ett nytt år! 
2014... inga nyårslöften att bryta, men med stor förhoppning om ett bra år. Ett år med mycket kärlek, skratt, upplevelser, utmaningar,tacksamhet och att leva och njuta i nuet.
Jag önskar nu alla ett:
GOTT NYTT ÅR!!
SKÅL!!
 
'