Gottis

publicerat i Allmänt;
Kursen/vistelsen på Skeppsgården var upplagd så att det var ganska lugnt de första dagarna, då de vet att deltagarna behöver "avgiftas" och inte är så alerta.
En dag kunde se ut ungefär så här:
Morgonen började vi tidigt, (vi gjorde lavemang varje morgon) och klockan 8.00 så var vi några som tog en morgonpromenad. Samling 8.45 där vi hade lite meditation eller liknande sen var det frukost efter det. Förmiddagen hade vi ofta en timmes kurs och eftermiddagen fick vi lära oss det praktiskt (tex odla vetegräs). Kvällsmaten serverades klockan 18.00 och det var sista målet på dagen. Vissa kvällar hade vi gruppdiskutioner, annars badade vi vedeldad bastu och kollade fotboll på tv:n.
Här är vi nere i källaren och kollar hur man odlar vetegräs, solrosskott och boveteskott:
Efter att vi var detoxade och det var fredag kväll, fick vi världens överskning när vi kom in till kvällsmaten och där står två stora skålar med fruktsallad. Vi blev som små barn allihop..haha!
Inte nog med det, senare på kvällen fick vi tre olika sorters glass (gjort på banan) och en riktigt god carobsås. Efter denna sockerkick så kunde man tro att vi hade festas loss riktigt...alla var superglada!
Här sitter alla och ivrigt väntar på glass:
Och till avslutningsfesten gjorde vi en jättegod tårta:
Så lite "gottis" fick vi allt, även om det var gjort på "nyttiga" råvaror.
Tårtan är gjord på dadlar, kokos och carob. Fyllning av äpple, banan, kokos, citron och vanilj. Dekoration med mandelgrädde och massor av frukt. Yammie!


 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annette:

Tårtan ser ju supergod ut.😊

Kommentera inlägget här :

'