Önskar du att reducera ditt sockerintag men vill undvika artificiella sötningsmedel?
Då är sukrin ett bra alternativ.
- Inga kalorier
- Skadar inte tänderna
- Smakar och ser ut som socker
- 100% naturligt – Finns bland annat i frukt
- Ger ingen blodsockerstigning (noll GI)
- Fungerar som antioxidanter i kroppen
- Sukrin är den enda naturliga sockerersättningen som är fri från kalorier. Sukrin innehåller inga kolhydrater som tas upp av kroppen, och är perfekt för diabetiker och de som går på lågkaloridiet. Med Sukrin kan alla njuta av sött i vardagen med gott samvete.
- Studier visar att Sukrin inte påverkar blodsockret – eller insulinnivåer i kroppen. Det betyder att Sukrin säkert kan användas av diabetiker. Sukrin kan ha en fördelaktig effekt vid ADHD och candidadiet.
-
Undersökningar visar att folk är upptagna av att begränsa sitt sockerintag. Samtidigt är de skeptiska till artificiella sötningsmedel. Sukrin är en 100 % naturlig produkt utan tillsatser, baserat på sockeralkoholen Erythritol. Erythritol finns naturligt i bland annat päron, meloner och svamp
Sukrin blir framställt vid en naturlig jäsningsprocess (fermentering), där man använder druvsocker som råvara. Detta är samma metod som används för att laga vin och yoghurt.
Sukrin melis är precis som florsocker och smakar också likadant. Låter nästan för bra för att vara sant va?
Finns att köpa på hälsokost och i välsorterade livsmedelsbutiker. Är ju såklart mycket dyrare än vanligt socker, men för mig värt varenda krona!
Vill du veta mer så kan du läsa mer här: http://sukrin.com/se/